uvařila 17. 9. 2011 14:40
Příprava mini štrůdlíků
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 9. 2011 14:40
Příprava mini štrůdlíků
tuk hera, mouka hladká, sůl, ocet, vejce, voda, jablko, vločky ovesné, cukr, skořice
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Dovolená pro vaše chuťové pohárky: Udělejte si domácí croissanty jako z francouzské pekárny