uvařila 31. 3. 2014 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 3. 2014 12:42
vejce, cukr třtinový, extrakt vanilkový, likér vaječný, olej, mouka polohrubá, solamyl, prášek do pečiva, jahody, čokoládový cremé olé, mléko, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, tyčinka ledové kaštany, smetana ke šlehání, zdobení čokoládové, kokos strouhaný
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Nejlepší pagáče jsou se škvarky. Od škvarkových placek se ale liší. Víte čím?
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě
Císařovna Sisi byla posedlá štíhlostí: Držela diety, kdy měla k obědu jen syrový bílek s trochou soli, jedné věci ale neodolala