uvařila 10. 9. 2014 19:59
Lilek,zapečený se zeleninou,hřiby a slaninou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2014 19:59
Lilek,zapečený se zeleninou,hřiby a slaninou
lilek, rajče, cibule, sýr tvrdý, slanina anglická, olej, petržel, libeček, sůl, houba hřib, olej, cibule, kmín drcený, sůl, pepř mletý, sádlo, strouhanka
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Co se jedlo v dobách Sámovy říše? Kaše se mastila lněným olejem, maso bylo na talíři každý den a výjimkou nebyl ani kůň
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Retro okénko: Pouťová dobrota žužu stávala kdysi 5 Kčs, dnes ji koupíte za 60 Kč. Přitom se dá snadno vyrobit i doma