Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Koubkova uvařila 20. 7. 2022 09:50 Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk 0 0 Okomentovat
Cuketové zelí podle Jaroslava Sapíka máte hotové za pár minut: Nešetřete kmínem, radí slavný šéfkuchař
Holka u plotny radí: Je na knedlíky lepší tvaroh z alobalu nebo ten z vaničky? Vyzkoušela jsem obojí a výsledek je překvapivý