Jak uskladnit jablka na zimu klidně i v paneláku? Pevná a šťavnatá zůstanou, když dodržíte tento snadný postup
Vyrazili jsme do restaurace Asie z Ano, šéfe!: Česká čína stále frčí, zde už přes padesát let. Není divu, umí ji tu skvěle a za fajn cenu
Co nabízela legendární „čína“ ve Vodičkově ulici? Vyprošťovák podle Matušky i polévka z vlaštovčích hnízd byly hity
Chlebová placka z trouby: Na pita chleba, foccaciu nebo naan stačí jen několik ingrediencí, nejdůležitější je teplota pečení
Sedm rad na ten nejlepší domácí sulc: Maso je třeba dlouho vařit a sbírat pěnu, pevnou konzistenci zaručí správná doba chlazení
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar