uvařila 26. 6. 2011 21:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2011 21:46
máslo, vejce, cukr vanilkový, cukr, med tekutý, citron, koření do perníku, mouka polohrubá, prášek do perníku, rozinky, ovoce kandované, ořechy mleté, citron, poleva citronová, oříšky
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Holka u plotny radí: Jak na jablka v roztrhaném županu s povidly a oříšky? Jednoduchý postup zvládne každý
Marmeláda z květů černého bezu: Ideální způsob, jak využít drobné kvítky jinak než do sirupu