Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
varilamyskakasicku uvařila 23. 6. 2011 12:20 Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem 0 0 Okomentovat
Studená kuchyně Mini žitné chlebíčky s lososem, tuňákem, vejci, lučinou a koprem varilamyskakasicku 20 min
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
9 foto Žaneta z MasterChefa nabídla recept na buchty, které oslnily porotce soutěže: Hodně při přípravě ochutnávejte, říká
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení
Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 1974andrea