uvařila 9. 10. 2010 18:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2010 18:40
vejce, cukr, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, tvaroh, máslo, cukr moučkový, čokoláda hořká, tuk ztužený
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Retro poháry: Vzpomínáte na pudink s piškoty nebo banán s karamelem?