uvařil 12. 12. 2010 10:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 12. 2010 10:37
pečivo, cibulka jarní, mrkev, tvaroh měkký, koření kari, pepř, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku