uvařila 6. 3. 2010 16:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 3. 2010 16:41
vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, skořice mletá, pudink vanilkový, mléko, smetana zakysaná
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Proč máme chuť na sladké? Může za to špatný jídelníček, ale i stres a únava
Oslavte svatováclavské posvícení stylově a upečte si tradiční kynuté koláče. Nejlepší jsou ty dvojctihodné
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48