Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Extra rychlé lívance bez kynutí: S hrníčkovým receptem budou nadýchané, vláčnost dodá mléko nebo podmáslí
20 foto Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy
Treska podle středověkého receptu: V pivní omáčce je neuvěřitelně jemná, voní cibulí a kořením a chutná fantasticky
Mrkvová pomazánka s křenem a zeleninový salát s krabem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Jurgen.k 30 min