uvařila 27. 12. 2010 14:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 12. 2010 14:01
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, med, vejce, koření do perníku, soda jedlá, sůl, vejce, žmolenka, povidla švestková, švestky sušené, rum, ořechy vlašské
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Domácí majonéza podle Romana Vaňka: Olej a žloutky se lépe zpracovávají vychlazené, ostřejší šmrnc dodá worchestr i dijonská hořčice
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle
Red Velvet Cake: Jak vznikl ikonický americký dort a odkud má svou červenou barvu?