Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Ivace64 uvařila 28. 1. 2017 16:59 Pikantní grilovaná kuřecí prsa se zázvorovou marinádou a bramborovým salátem s cibulí 0 0 Okomentovat
Drůbeží maso Pikantní grilovaná kuřecí prsa se zázvorovou marinádou a bramborovým salátem s cibulí Ivace64
Královské chutě: Jindřich VIII. byl gurmán, na zámku měl 18 kuchyní a tyhle lahůdky pro něj připravovalo na 200 kuchařů!
Bratislavský guláš podle ČSN: Vynikající dušené maso s kořenovou zeleninou a vůní divokého koření si určitě oblíbíte