Minutkové kuřecí nudličky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 289 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 5,33 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 2,67 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,33 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Mnohá zdravá jídla bývají velmi chutná i hezká na pohled. Černá čočka s mrkví tvoří výraznou barevnou kombinaci. Okořenění zázvorem a kari kořením nebo kari pastou se…
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme špetku zázvoru a posypeme sušeným tymiánem.Olej rozehřejeme a orestujeme nakrájenou cibuli se špekem dosklovita. Vložíme maso…
Jednoduché a rychlé recepty jsou praktické zejména ve chvílích, kdy potřebujeme něco vydatného a nemáme času nezbyt. Velmi oblíbené jsou masové směsi a la čína. Během…
Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem,…
Brokolici a květák nakrájíme na drobné růžičky.Pokud máme zeleninu čerstvou, tak ji na chvíli necháme spařit na páře nebo uvaříme, aby změkla. Mraženou zeleninu jen…
Na oleji orestujeme dozlatova cibulku, přidáme na kousky pokrájené kuřecí maso. Když maso pustí šťávu, přidáme kari koření, sušený zázvor, utřený česnek, sůl, pepř a…
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Prošleháme olej, česnek,hořčici, cukr, sojovku a zázvor. Maso v tom obalíme a necháme 2 hodiny odpočívat.Tuk rozehřejeme. Maso…
V uzavíratelné nádobě důkladně prošleháme pomerančovou šťávu společně s medem, zázvorem, pepřem a prolisovaným česnekem.Řízky očistíme a propícháme tenderizérem. Vložíme…
Jemná kuřecí játra potřebují výraznější doprovod – sladké dezertní víno a ostrý pepř představují solidní dvojici, která vyzdvihne paštiku mezi prvotřídní delikatesy. Pak…
Ke Štědrému večeru neodmyslitelně patří rybí polévka. Už po celé generace se vaří z kapřích vnitřností, odřezků a kořenové zeleniny. Zahuštěná je krupičkou, osmahnutou…
Mrkev, celer a petržel nastrouháme nahrubo. Na másle rozpustíme droždí, necháme zpěnit, přidáme sušený zázvor, zamícháme a přisypeme nastrouhanou zeleninu a chvíli vše…
Na křehká kachní prsa s křupavou kůrčičkou nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí vaší kuchyně. Krásně voňavé maso podávané…
Smícháme vejce s olejem, solí, pepřem a zbytkem surovin. Metličkou prošleháme. Maso nakrájíme na větší hranolky. Naložíme do ochucených vajíček a necháme asi 2 hodiny…
Sojové plátky 10 minut povaříme v osolené vodě ochucené směsí bylinek (používám sušený libeček, celerovou nať a petrželku) nebo kostkou zeleninového bujonu. Poté plátky…
Maso osolíme a okořeníme paprikou a zázvorem. Do pekáče nakrájíme papriky a cuketu, přidáme maso a malinko podlijeme. Přiklopíme a pečeme ve vehřáté troubě 45 minut.…
Nejprve rozmícháme vejce se smetanou a krupičkou, osolíme a vmícháme houby, které necháme min. 10 minut změknout. Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a necháme…
Kuřecí čtvrtky opláchneme, osušíme, posypeme solí a zázvorem. Do každého kusu vsuneme pod kůži plátek másla. 3 plátky másla dáme do pekáčku, přidáme nakrájený česnek,…
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku. Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme kari pastu, chvíli restujeme a přihodíme maso. Necháme kousky masa zatáhnout a…
Všechny suroviny kromě vína a brandy nasypeme do kastrůlku a zahříváme až do okamžiku, kdy se cukr rozpustí. Poté přilejeme víno a zahříváme, dokud není směs horká …
Na marinádu smícháme všechny suroviny. Maso necháme rozmrazit, důkladně omyjeme a osušíme a dáme marinovat na 0,5-1 hod. do lednice. Poté na steakové pánvi zprudka…
Na oleji roztopíme prúžky slaniny, tie vyberieme, na vytopenú masť dáme pokrájanú cibuľu a restujeme, pridáme pretlačený cesnak, zázvor a kari korenie.Necháme zavoňať,…
Kachní prsa nařízneme na kůží do tvaru mřížky. Smícháme olej se všemi přísadami a maso naložíme, důkladně v marinádě obalíme. Necháme marinovat minimálně 2 hodiny.…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Slavíme MDŽ: Recepty, které muži hravě zvládnou a potěší jimi své drahé polovičky
Cukroví z cukrovinek: Pracny z tatranek, margotková kolečka nebo kávová kolečka s kofilovým krémem chutnají božsky
12 nejlepších receptů na bramboráky: Dáte si klasický, dýňový, mrkvový, chlebový nebo plněný zelím a škvarky?