uvařila 4. 5. 2011 20:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2011 20:05
platýz, slanina anglická, hlíva ústřičná, smetana sladká, bazalka čerstvá, sůl, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Falešná dršťková z kotrče: Příprava je jednoduchá, chuť fantastická a náklady téměř nulové
Pořádek v lednici: Kam patří maso, kam zelenina a jak se vyhnout zápachu?