uvařila 11. 11. 2012 16:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 11. 2012 16:53
prsa kuřecí, paprika čerstvá červená, krém paprikový, klobása spišská, slanina anglická, sůl, pepř mletý, smetana na vaření, směs zeleninová, olej, mouka hladká, vývar masový, rýže, brambory, knedlík houskový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Dokonalý velikonoční beránek: Z jakého těsta jej upéct a jak jej bez úhony vyklopit z formy?
František d´Este a Žofie Chotková zemřeli před obědem. Už ani nestihli ochutnat kuře v těstíčku a dezert „bomba pro královnu“