Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
blazena.blazkova uvařila 28. 6. 2013 12:02 Žampionová omáčka s celerem a mandlemi a s těstovinami 0 0 Okomentovat
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Vrstvené bramboráky s kyselým zelím a uzeným masem: Uzené mu dodá grády a nastrouhané brambory musí pustit vodu