Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Anna Kocikova uvařila 21. 2. 2013 16:38 Plněné žampiony "řapíkáčky" 0 0 Žampiony sloupneme a ostřejší lžičkou vydlabeme dužinu Okomentovat
Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
I pečivo se dá zavařit: Koláč, bábovka nebo chleba ze sklenice pak vydrží čerstvé a vláčné několik měsíců
6 foto Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet