uvařila 13. 11. 2013 06:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 11. 2013 06:55
mouka pohanková, vejce, mléko, voda, olej, máslo, sůl, tvaroh jemný, marmeláda višňová, losos uzený, kopr
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Retro vaření s Kristinou: Upečte si laskonky jak z prvorepublikové cukrárny