Dělnické rodiny před sto lety: Za mzdu 180 korun měsíčně se moc nepořídilo, kilogram masa stál 16 korun, sádla 18 Kč a pivo 3 Kč
Z lásky k tradiční kuchyni založily sestry „Recepty od starkej“: Chtěly jsme lidi vrátit do dětství plného skvělých jídel, říkají
Jak se zbavit nepříjemných octomilek? Díky snadnému postupu bude klid do hodinky a už nikdy se mušky neobjeví
janaka uvařila 30. 7. 2009 15:36 Rajčata ve vlastní šťávě 0 0 Taky dělám, ale nedávám sůl jen samotná rajčata Okomentovat
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou