uvařila 19. 2. 2012 20:32
modrý zase jinak
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2012 20:32
modrý zase jinak
uvařila 31. 1. 2012 19:19
další varianta
uvařila 16. 7. 2011 09:04
další varianta zdobení
uvařila 17. 6. 2011 10:30
další barva na přání
uvařila 10. 6. 2011 19:00
v jiné barvě
uvařila 13. 5. 2011 19:05
s jinou kytičkou na uzdě, dostane ji s touto, modrá není moc vidět
uvařila 13. 5. 2011 19:04
uvařila 13. 5. 2011 19:04
postupný zdobení
uvařila 13. 5. 2011 19:02
přidáme vrchní díl piškotu a zdobíme
uvařila 13. 5. 2011 19:01
pomazaný krémem
uvařila 13. 5. 2011 19:00
přiložíme další patro a pomažeme krémem
uvařila 13. 5. 2011 18:59
pomažem šlehačkou, broskve a opět šlehačka
uvařila 13. 5. 2011 18:57
upečený a vychladlý korpus
uvařila 13. 5. 2011 18:57
rozříznutý jednou
uvařila 13. 5. 2011 18:57
hotovo
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
10 nejlepších postních jídel: Připravte si pučálku, jahelník, škubánky nebo grenadýrmarš!
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Dokonalá huspenina jako ze zabijačky nahradí tlačenku. Potřebné suroviny koupíte za pár korun a snadno si ji uděláte i doma