uvařila 3. 1. 2011 19:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2011 19:53
uvařila 23. 11. 2010 19:58
můžeme použít i červené pruhy-mi ale hůře držely..
uvařila 23. 11. 2010 19:57
na spodní části použijeme zbytky těsta
uvařila 23. 11. 2010 19:57
dáme upéct na cca 8 min na 180 st.
uvařila 23. 11. 2010 19:56
vykrajujeme hřebínky
uvařila 23. 11. 2010 19:55
použijeme sáček, aby se nám tmavé díly nelepily na váleček
uvařila 23. 11. 2010 19:54
tmavé pruhy zaválíme do světlého těsta
uvařila 23. 11. 2010 19:53
vyválíme placky
uvařila 23. 11. 2010 19:53
uvařila 23. 11. 2010 19:53
uvařila 23. 11. 2010 19:53
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Retro okénko: Po stopách vlašského salátu. Co má společného s Itálií a jak se dělal před sto lety?
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar