Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
petdoly uvařil 19. 6. 2011 09:55 Maso pečené v zelí 0 0 Zobrazit detail před pečením v troubě Okomentovat
misza uvařila 1. 2. 2011 12:45 Maso pečené v zelí 0 0 Zobrazit detail Maso pečené v zelí s knedlíkem. Okomentovat
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima
Domácí knedlík připravený za půl hodiny: Hrníčková verze chutná skvěle, je rychle hotová a zvládne ji i kuchař amatér