Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
petdoly uvařil 19. 6. 2011 09:55 Maso pečené v zelí 0 0 Zobrazit detail před pečením v troubě Okomentovat
misza uvařila 1. 2. 2011 12:45 Maso pečené v zelí 0 0 Zobrazit detail Maso pečené v zelí s knedlíkem. Okomentovat
13 foto Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Melitzanosalata je jednou z nejlepších možností využití lilku. Známe tajemství jeho úžasné kouřové chuti