Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
petdoly uvařil 19. 6. 2011 09:55 Maso pečené v zelí 0 0 Zobrazit detail před pečením v troubě Okomentovat
misza uvařila 1. 2. 2011 12:45 Maso pečené v zelí 0 0 Zobrazit detail Maso pečené v zelí s knedlíkem. Okomentovat
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé