Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
jarka skrobakova uvařila 20. 1. 2013 20:26 Sýrová pomazánka s mrkví a celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 20. 1. 2013 20:25 Sýrová pomazánka s mrkví a celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 20. 1. 2013 16:31 Sýrová pomazánka s mrkví a celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý