Bramborové zapečené noky s hlívou ústřičnou

Suroviny

1 balíček bramborových noků
1 PL nasekané petrželky (pažitky)
1 jarní cibulka
1 trs hlívy ústřičné
1 chilli paprička
1 jarní cibulka
150 g šunky
2 PL olivového oleje
sůl dle chuti
drcený kmín dle chuti
petrželka na ozdobu
3 cherry rajčátka
parmazán nebo Grand Moravia dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Noky uvaříme podle návodu. Na olivovém oleji opečeme omytou a pokrájenou jarní cibulku a pokrájenou hlívu ústřičnou.
    Krátce restujeme, přidáme drcený kmín, nakrájenou šunku, rajčátka, chilli papričku a nasekanou petrželku.

  2. Na druhé pánvi opečeme uvařené noky a promícháme s houbovou směsí. Nakonec přidáme jemný strouhaný sýr (parmezán nebo jemně strouhaný sýr Grand Moravia).

Komentáře k receptu Bramborové zapečené noky s hlívou ústřičnou

Tématické fráze: zapečená hlíva ústřičná recepty hlíva ústřičná recepty bramborové noky zapečená hlíva ústřičná recept bramborové noky recept zapečená hlíva ústříčná gnocchi recept recepty s hlívou ústričnou zapečené těstoviny s hlívou ústřičnou recept s gnocchi bramborové gnocchi recepty recept s hlivou recept na hlívu ústřičnou recepty bramborové noky hlíva ustřičná-recepty recept na bramborové noky top recepty hlíva ústřičná recepty noky hlíva ústřičná recept cibulka šunka bramborové noky recept