Letní kvíz o zavařování: Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Jak zavařit papriky v rajčatové šťávě? Podle tohoto retro receptu budou chutnat fantasticky, příprava je snadná
Colombo65 uvařil 20. 11. 2009 13:34 TRIO-buřt-brambor guláš 0 0 Zobrazit detail TRIO-buřt-brambor guláš Okomentovat
Colombo65 uvařil 20. 11. 2009 13:34 TRIO-buřt-brambor guláš 0 0 Zobrazit detail TRIO-buřt-brambor guláš Okomentovat
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad