uvařila 26. 10. 2016 16:40
a pomocí alobalu je stočíme na sekanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2016 16:40
a pomocí alobalu je stočíme na sekanou
uvařila 26. 10. 2016 16:40
Maso naložíme na alobal, upravíme, poklademe šunkou a sýrem. Já jsem použila uzené plátky
uvařila 26. 10. 2016 16:40
Pomocí alobalu srolujeme
uvařila 26. 10. 2016 16:40
Na alobal naskládáme plátky slaniny
uvařila 26. 10. 2016 16:40
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Křupavé chřestové hranolky: Výborný způsob, jak netradičně využít chřest, hlavně ten zelený
Svátky slavných: Šéfkuchař Roman Paulus šokoval svou alergií na cukr a prozradil, proč dělá dva bramborové saláty
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina