uvařila 22. 6. 2010 16:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 6. 2010 16:23
prsa kuřecí, krkovice vepřová, maso uzené, cibule, víno červené, olej olivový, protlak rajčatový, sůl, pepř, bobkový list, máslo, česnek, olivy zelené, tvaroh slaný, mouka hladká
Přidáno před 51 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle