Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Sestis uvařil 20. 1. 2017 12:45 Ředkvičkový mixsalát s hořčičným dresinkem a chlebovými krutonky 0 0 Okomentovat
Jan Punčochář radí, jak na domácí majonézu: Stačí dodržet tento postup a povede se to každému, říká šéfkuchař
13 foto Josef Maršálek pokřtil svoji novou kuchařku a neudržel při tom slzy: Nechal jsem v ní kus srdce, prohlásil v Divadle Lucie Bílé
Pět znamení horoskopu, která nejlépe připraví houby: Váhy vyšvihnou skvělou omáčku, Raci zase úžasnou smaženici