uvařil 20. 3. 2011 21:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 3. 2011 21:24
panenka vepřová, žampióny, mrkev, cibulka jarní, sýr hermelín, slanina, smetana, olej, sůl, pepř
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Pečeme bez vážení... mramorovou bábovku, vláčnou roládu i citronové řezy
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete