Roládky z vepřové panenky

Danielle Kuchař: Danielle

Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

vepřová panenka
žampiony
mrkve
jarní cibulka
Hermelín
slanina
smetana (30%)
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky a naklepeme.

  2. Mrkev nakrájíme na slabé proužky, jarní cibulku na drobno, žampiony a Hermelín na plátky.

  3. Masíčko osolíme, opepříme. Klademe na něj slaninku, mrkev, jarní cibulku, část žampionů, Hermelín a zabalíme do roládky (aby držela pohromadě, použijeme nit).

  4. Roládky opečeme na pánvičce na rozpáleném oleji ze všech stran, poté podlijeme vodou, přiklopíme a pomalu dusíme asi půl hodinky.

  5. Maso vyjmeme a uchováváme v teple, do výpeku vložíme zbylé žampiony, zalijeme smetanou a krátce povaříme.

  6. Roládky aranžujeme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme.

Poznámka

Jako přílohu jsem zvolila brambory - uvařené a poté opečené se zbylou mrkvičkou a jarní cibulkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 427 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roládky z vepřové panenky

Tématické fráze: vepřová panenka vepřová roláda vepřové roládky recepty z vepřové panenky veprova panenka recept vepřová panenka recepty recept na vepřovou panenku vepřová panenka zabalená ve slanině recepty vepřova panenky vepřové rolády recept z vepřove panenky rolada panenks recepty panenka recepty na roladky veprovy vepřová panenka s nádivkou top recepty recepty na vepřovou panenku panenka recepty vepřová roláda z kotlety roláda z vepřové pananky veprove panenky