Roládky z vepřové panenky

Danielle Kuchař: Danielle

Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

vepřová panenka
žampiony
mrkve
jarní cibulka
hermelín
slanina
smetana (30%)
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na plátky a naklepeme.

  2. Mrkev nakrájíme na slabé proužky, jarní cibulku na drobno, žampiony a hermelín na plátky.

  3. Masíčko si osolíme, opepříme. Poklademe na něj slaninku, mrkev, jarní cibulku, část žampionů a hermelín a zabalíme do roládky (aby držela pohromadě, použijeme nit).

  4. Roládky opečeme na pánvičce na rozpáleném oleji ze všech stran, po té podlijeme vodou, přiklopíme a pomalu dusíme asi půl hodinky.

  5. Maso vyjmeme a uchováváme v teple, do výpeku vložíme zbylé žampiony, zalijeme smetanou a krátce povaříme.

  6. Roládky naaranžujeme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme.

Poznámka

Jako přílohu jsem zvolila brambory - uvařené a poté opečené se zbylou mrkvičkou a jarní cibulkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 425 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roládky z vepřové panenky

Tématické fráze: vepřová panenka vepřové roládky vepřová roláda recepty z vepřové panenky vepřová panenka recepty veprova panenka recept recept na vepřovou panenku vepřová panenka zabalená ve slanině recepty vepřova panenky vepřové rolády rolada panenks recepty na roladky veprovy panenka recepty recept z vepřove panenky recepty panenka vepřová roláda z kotlety roláda z vepřové pananky veprove panenky recept na panenku co z vepřové panenky

Zapomněl/a jsem heslo