Roládky z vepřové panenky

Danielle Kuchař: Danielle

Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

vepřová panenka
žampiony
mrkve
jarní cibulka
hermelín
slanina
smetana (30%)
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na plátky a naklepeme.

  2. Mrkev nakrájíme na slabé proužky, jarní cibulku na drobno, žampiony a hermelín na plátky.

  3. Masíčko si osolíme, opepříme. Poklademe na něj slaninku, mrkev, jarní cibulku, část žampionů a hermelín a zabalíme do roládky (aby držela pohromadě, použijeme nit).

  4. Roládky opečeme na pánvičce na rozpáleném oleji ze všech stran, po té podlijeme vodou, přiklopíme a pomalu dusíme asi půl hodinky.

  5. Maso vyjmeme a uchováváme v teple, do výpeku vložíme zbylé žampiony, zalijeme smetanou a krátce povaříme.

  6. Roládky naaranžujeme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme.

Poznámka

Jako přílohu jsem zvolila brambory - uvařené a poté opečené se zbylou mrkvičkou a jarní cibulkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roládky z vepřové panenky

Tématické fráze: vepřové roládky vepřová panenka zabalená ve slanině vepřová panenka recepty recepty z vepřové panenky vepřové rolády recepty vepřova panenky recepty na roladky veprovy vepřová roláda z kotlety veprova panenka recept roláda z vepřové pananky veprove panenky jak udelat z panenky roladu vepřová panenka se žampiony panennka na houbach vepřová panenka s žampionovou omáčkou jak udělat roládu z panenky recept na roládu z panenky co z vepřové panenky roláda s vepřovou panenkou roláda z vepřvé panenky

Zapomněl/a jsem heslo