uvařil 10. 10. 2015 11:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 10. 2015 11:51
dýně hokkaido, celer, petržel, cibule, olej, máslo, sůl, pepř, petrželka, ořech muškátový, smetana zakysaná, vývar zeleninový, řepa červená nakládaná
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Pečená kachna je podle odborníků nejlepším masovým jídlem ve střední Evropě: Příprava však má svá pravidla
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni
Hubnutí žen po padesátce má svá pravidla, říká Margit Slimáková. Nejvíce škodí opakované diety, varuje expertka