uvařila 24. 1. 2016 15:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2016 15:04
houby čerstvé, cibule, bujón zeleninový, smetana ovesná, kmín celý, petržel, citron, olej, těstoviny
Přidáno před 47 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Recept na slaný masový koláč z křehkého těsta: Podle předpisu z 15. století funguje dodnes a je úžasně šťavnatý
Sezónu hrušek je třeba využít na maximum. Malým dětem zavaříme pyré, větším zkusíme dát kombinaci s pečeným masem
Champurrado - horká mexická čokoláda je nejlepším nápojem na zahřátí do chladných dnů. Se skořicí provoní celý dům