uvařila 5. 12. 2015 17:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 12. 2015 17:23
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda, olej, kakao, salko, máslo, poleva čokoládová
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Zapálená vlastenka, až poté kuchařka. Magdalena Rettigová psala i červenou knihovnu
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Kostkový cukr vznikl díky české hospodyni. Konec nepraktických homolí zažila i Božena Němcová