uvařil 15. 4. 2012 18:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 4. 2012 18:53
žampióny, cibule, paprika sušená sladká, cukr, koření čína, ocet, omáčka sojová, omáčka worcesterová, kečup sladký, koření chilli, pepř, sůl, kmín drcený, sádlo
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Nakupování "za rohem"! Lidé se vrací do svých obchůdků v dosahu bydliště