Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
Merylas uvařila 24. 8. 2014 11:29 Selský zapečený květákový mozeček (z remosky) 0 0 Před pečením. Okomentovat
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Retro okénko: Jak na legendární citronovou babetu? Buchtu "z hliníkové misky" vyrobíme doma snadno a bude lepší než kupovaná
Stravovací návyky modelky Naomi Campbell: Má seznam zakázaných potravin a v letadle by jídlo nikdy nepozřela, říká její kuchař