Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
mirca75 uvařila 13. 3. 2009 13:58 Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky 0 0 Strouhat z výšky,ne na jedno místo Okomentovat
Lahodná povidla bez práce: Švestky upečte v troubě, ušetříte si čas i neustálé míchání a výsledek je fantastický
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska