Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
mirca75 uvařila 13. 3. 2009 13:58 Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky 0 0 Strouhat z výšky,ne na jedno místo Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na výbornou hrníčkovou bábovku podle babičky Libušky? Díky tomuto receptu ji zvládne každý
Pět třešňových dezertů: Voňavá a nadýchaná bublanina, osvěžující nepečené bábovičky nebo úžasně vláčný kakaový koláč
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma