Babiččina spíž: Vynikající domácí jablečná přesnídávka nadchne nejen děti. Na této si pochutná celá rodina
Originální způsob, jak zavařit vyzrálá, voňavá rajčata: Rajčatový salát ve skle chutná jako čerstvý i v lednu
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Miquel uvařil 14. 3. 2014 19:04 Terinka z kachních jater s konfitovaným kachním stehnem 0 0 Okomentovat
Pomalu pečená krkovice na voňavém zelí je nádherně šťavnatá. Pomerančový džem a bílé víno doladí vyvážený koncert chutí
Jak pěstovat doma řeřichu? Krásně ozdobí nejen velikonoční stůl a dochutí jídlo, její pěstování zvládne i zahradnický začátečník
Bezlepkový mandlový piškot se skořicí - Gató de almendras Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Miquel 40 min