uvařil 17. 4. 2011 22:28
nakrájenou papriku a necháme dusit do měkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 4. 2011 22:28
nakrájenou papriku a necháme dusit do měkka
těstoviny, žampióny, pórek, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, tuňák v konzervě, pepř mletý, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Moretum: Česneková pomazánka podle antického receptu má pořádné grády, česnekem se v ní nešetří