uvařila 27. 12. 2011 15:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 12. 2011 15:37
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr moučkový, pomazánkové máslo, piškoty, káva, rum, kakao
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Konec plýtvání: Jak si poradit s velkým množstvím vajíček po Velikonocích