Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
varilamyskakasicku uvařila 10. 6. 2013 17:12 Tlapky z bramborové kaše a uzené parenice 0 0 Okomentovat
11 foto Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
9 foto Retro okénko: Legendární žvýkačka Sevak stávala 1,50 Kčs a díky speciálnímu složení skutečně chránila před nachlazením