Poctivá slovenská kapustnica je voňavá a hustá tak, že v ní stojí lžíce: Zahřeje i zasytí a skvěle se hodí i pro sváteční večer
Perfektní cukrová poleva: Sladká, hladká a akorát hustá ozdobí linecké, perníčky i další cukroví. Tento postup je základem úspěchu
Bezchybný pařížský salát podle ČSN: Lahůdku z dob minulých připravíte snadno a rychle, chutí vás úplně dostane
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Oblíbená klasika: Halušky se zelím a smaženou cibulkou s uzeným bůčkem jsou překvapivě jednoduché a zvládne je i začátečník
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření