Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Deniska12 uvařila 3. 9. 2015 08:31 Kuřecí steak s hermelínem na brusinkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Deniska12 uvařila 19. 5. 2015 09:37 Kuřecí přírodní plátek se zelenými fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
11 foto Zákulisí nejlepší restaurace na světě očima Kristíny: V Geraniu je klid, i když pracujeme 16 hodin denně, říká vítězka MasterChefa