Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
LukasM uvařil 4. 12. 2017 21:04 Vaječná omeleta se zeleným chřestem, ovčím sýrem a petrželkou 0 0 Okomentovat
Champurrado - horká mexická čokoláda je nejlepším nápojem na zahřátí do chladných dnů. Se skořicí provoní celý dům
Pudinková bublanina z jednoho vejce: Nadýchaný a vláčný moučník plný ovoce je snadný a vhodný i pro pekařské začátečníky