uvařila 13. 12. 2012 20:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 12. 2012 20:41
filet z kapra, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, bujón, máslo, mrkev, petržel, celer, krupice dětská, smetana, květ muškátový, nať petrželová, krutony
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný