Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Ediik uvařil 18. 1. 2011 13:04 Zapečené těstovinové kuřecí "rizoto" 0 0 opražené těstoviny Okomentovat
30 foto Skvělý nepečený jahodový dort podle Pavla Berkyho: Tvarohový krém na sušenkovém korpusu chutná fantasticky
Levná a rychlá polévka soljanka: Využití zbytků vykouzlí skvělý sytý pokrm plný chutí a mnoha výrazných ingrediencí