uvařila 3. 6. 2013 18:15
Plátky masa dusíme 15minut pod tlakem v papiňáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2013 18:15
Plátky masa dusíme 15minut pod tlakem v papiňáku
kýta vepřová, olej, cibule, bujón zeleninový, paprika čerstvá červená, rajče, libeček, sýr tvrdý, sýr romadur, bílek, žloutek, sůl, pepř mletý, brambory, libeček
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem
Vaječný koňak popíjeli angličtí mniši už ve 13. století. Připravoval se z mléka s rumem a přidávaly se do něj fíky