Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Anna Kocikova uvařila 9. 4. 2024 18:47 Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce) 0 0 Okomentovat
Vepřové maso Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce) Anna Kocikova 50 min
21 foto Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti