Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Díky tlakovému hrnci připravíme vepřové maso během chvíle. Šťavnaté a měkké plátky masa podáváme s chutnou celerovo-jablečnou omáčkou, kterou zjemníme smetanou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 744 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,69 g |
Tuky | 96,67 g |
Vláknina | 48,07 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 86,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Moje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
cibule,
česnek,
celer,
jablko,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)