Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)

Díky tlakovému hrnci připravíme vepřové maso během chvíle. Šťavnaté a měkké plátky masa podáváme s chutnou celerovo-jablečnou omáčkou, kterou zjemníme smetanou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

9. 4. 2024 20:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 744 kJ / 1 373 kcal
Bílkoviny18,69 g
Tuky96,67 g
Vláknina48,07 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 646 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy86,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud jsou jablka sladší, může si každý svou porci na talíři ochutit citronovou šťávou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 4. 2024 18:22

Moc vám všem děkuji:-8:-K

kevikula

14. 4. 2024 11:10

Recept se mi líbí. Celer máme moc rádi a s jablkem je to super kombinace :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 4. 2024 07:35

:-)<3:yes::yes: Celer máme rádi ve všech podobách, kombinace s jablky je na omáčku skvělá .:-K

Bayta (moderátorka)

9. 4. 2024 21:20

Kombinace celeru a jablek v omáčce vypadá zajímavě, určitě vyzkouším :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, olej, cibule, česnek, celer, jablko, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR7o5