Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Ricotta – italská sýrová specialita skvěle nahradí tvaroh či mascarpone. Hodí se do omáček i na přípravu dezertů
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 150 min